En samlet løsning for hele indeklimaet

Indeklima totalentreprise

Vi tager ansvar for det samlede indeklima fra kortlægning over projektering, installation og dokumentation og indtil brugerne er tilfredse. Vores styrke er, at alle disse aktiviteter kan foretages af et firma med involvering af få personer.

LÆS MERE

Kortlægning

Løsningen af et problem starter altid med kortlægning af problemet. Man skal finde ud af, hvor stort problemet er, og hvad årsagen er, før man kan finde den bedste løsning. Vi har flere metoder til kortlægning: Den hurtige eller den omhyggelige.

LÆS MERE

Projektering

Når problemet er kortlagt og det er besluttet, at det skal løses, så skal der projekteres. Her har vi en særlig fordel, fordi vores ingeniør kan projektere løsninger for alle dele af indeklimaet. Det giver en betydelig besparelse i den tid, der skal bruges på projekteringen.

LÆS MERE

Installation

Installation lyder simpelt, men i praksis er der mange ting, som kan gå galt. På en typisk byggesag er der flere håndværkergrupper involveret, som skal arbejde sammen og sideløbende på sagen. Vi har montører, som kan arbejde på tværs af faggrænser, så de bruger mindre tid på koordinering.

LÆS MERE

Dokumentation

Når installationen er færdiggjort, er der behov for at dokumentere, at det hele virker, som det skal. Det er især nødvendigt, når der er installeret tekniske komponenter, såsom ventilation og belysning med tilhørende automatik. Det sørger vi også for som en del af vores samlede leverance.

LÆS MERE